Lees ook eens:

" />
The Twitter Files — November 6, 2012 10:23 am

Twitter Tuesday: Twitter gaat de strijd aan met Instagram

Geplaatst door

Instagram, wat in april is overgenomen door Facebook, is in een zeer korte tijd razend populair geworden door de filters waarmee bijvoorbeeld sepiatinten op foto’s kunnen worden toegepast.

Twitter gaat nu de strijd aan met Instagram door in de komende maanden fotofilters toe te voegen aan de mobiele apps. Hierdoor hoopt het microblog dat het gebruik van Instagram om foto’s op te leuken overbodig wordt.

Volgens de New York Times, die sprak met een medewerker van Twitter, zijn het vooral invloedrijke twitteraars die deze filters graag gebruiken. Deze invloedrijke twitteraars maken vooral gebruik van Instagram op foto’s op te leuken.

Twitter is de laatste tijd hard bezig om het microblog uitdagender en gebruiksvriendelijker te maken. Zo tekende Twitter in juni van dit jaar een overeenkomst met hostingdienst Photobucket, om het mogelijk te maken om foto’s direct naar Twitter te uploaden. Daarnaast weet de New York Times te melden dat Twitter ook overweegt om gebruikers de mogelijkheid te geven om direct video’s te laten uploaden op het microblog.

Laat een reactie achter:

— required *

— required *

Spam Protection by WP-SpamFree Plugin